Welcome

Bine ati venit!

Ma bucur foarte tare ca exista aceasta modalitate de comunicare si ca pot prin ea sa va impartasesc cate ceva din pasiunile mele.Recunosc ca am inceput cu crosetatul, la indemnul unei bune prietene, am trecut la margele, iar de curand am descoperit qulling-ul, tehnica servetelului si sospeso transparente.

Toate trei tehnicile imi plac foarte mult si au rezultate vizibile mult mai rapide decat crosetatul, sunt mult mai spectaculoase si variate.

Sper ca toate lucrarile mele sa va incante privirea si de ce nu, chiar sa comandati si cumparati aceste articole.



joi, 28 aprilie 2011

Puiutii mei

Nu v-am povestit nimic pana acum despre cei doi puisori ai mei: Alexandru si Maria.
Ca orice mama, trebuie sa ma laud!!!!
Alexandru are 13 ani, iar Maria aproape 7.
De amandoi sunt foarte mandra:
Alexandru de ceva vreme a descoperit pasiunea pentru chitara.Din toamna anului trecut a inceput sa mearga la cursuri in Parcul Basilescu.Acolo profesorul de chitara l-a sustinut si ajutat sa isi faca impreuna cu alti cativa colegi, o trupa.Au selectat chiar si cateva fete de la grupa de Canto.
Printr-o intamplare acum vreo trei saptamani a facut cunostinta cu nepotul unui coleg de-al meu de serviciu.Baiatul canta si el la tobe!!!
A intrat si el in trupa lor.De cand s-au cunoscut, tatal lui Radu, tobosarul, le-a pus la dispozitie un "garaj" dotat cu tot felul de amplificatoare si instrumente de sonorizare.
Din acel moment, baietii, incearca sa profite de timpul liber si sa se intalneasca cat mai des sa repete la "garaj", sustinuti indeaproape de Auras, tatal baiatului.
Mai au foarte multe de invatat, dar sper ca acest hobby sa-i tina departe de strada si de tentatiile ei, chiar daca nu vor ajunge la performanta.Noi, parintii, ii sustinem si ii ajutam sa mearga mai departe.
Iata cum arata o zi la repetitii:

Filmarea nu este chiar una profesionala, tinand cont ca e facuta cu telefonul mobil!!!

Acum sa va povestesc despre Maria: Ea este o adevarata artista innascuta: canta, danseaza, joaca teatru, spune poezii inventate pe moment de ea.Deocamdata ea face engleza si dansuri la gradinita, dar din toamna, cand urmeaza sa inceapa scoala, vreau sa o inscriu la dansuri sportive la profesoara cu care a facut si Alex aproape 3 ani.
I-am promis ca de ziua ei, o sa-i cumparam si ei pian, asa cum lui Alex i-am cumparat doua chitari si urmeaza a treia, in functie de performanta.
Am asteptari foarte mari si de la Maria, care sper sa nu ma dezamageasca.
Momentan cu Maria nu am filmulete pe care sa le postez, dar va arat cateva poze dragute.



 Am doi copii minunati si ma bucur tare mult de ei.Sper sa pot sa ii sustin in  toate proiectele de viitor pe care si le-au propus sau urmeaza.
Sotul meu si cu mine incercam sa le dam sansa sa faca ce le place.


Va pup si.... va tin la curent cu ce se mai intampla!





Un comentariu:

  1. Așa este ai cu ce să te mândrești! Sa fie sănătoși și să aibă noroc!

    RăspundețiȘtergere