Welcome

Bine ati venit!

Ma bucur foarte tare ca exista aceasta modalitate de comunicare si ca pot prin ea sa va impartasesc cate ceva din pasiunile mele.Recunosc ca am inceput cu crosetatul, la indemnul unei bune prietene, am trecut la margele, iar de curand am descoperit qulling-ul, tehnica servetelului si sospeso transparente.

Toate trei tehnicile imi plac foarte mult si au rezultate vizibile mult mai rapide decat crosetatul, sunt mult mai spectaculoase si variate.

Sper ca toate lucrarile mele sa va incante privirea si de ce nu, chiar sa comandati si cumparati aceste articole.



marți, 17 mai 2011

Verde crud

Imi place atat de mult primavara incat as dori sa o pastrez cat mai mult in casa si in suflet.Totul e verde, revine la viata,infloreste,abunda de culoare si prospetime.
Drept urmare cand am fost la Obor sa cumpar material pt. un dos de quilt, am gasit un material verde superb.Pe langa verde am mai gasit si un material cu floarea-soarelui,iar acasa intr-un ghiveci am o planta verde,asezata in asa fel incat pare o floarea soarelui.
Inca nu sunt experta in tehnicile patchwork-ului,dar ma straduiesc.
Avand in fata materialele mi-a venit initial ideea unor suporturi pt. farfurii,dar cand am inceput sa combin materialele mi-a iesit si un table runner.
 Pozele nu sunt de o calitate exeptionala.Va trebui sa imi dotez"micul atelier de croitorie" si cu un aparat foto.
Bucataria mea acum este mult mai vesela.
Sper sa va placa.
Va pup si revin cat de curand cu quiltul Mariei.A trebuit sa astept sa mai primesc materiale de la Csilla( kreativshop.ro ).




3 comentarii:

  1. E verde!!!!!!!!! Imi place, imi place, place, place.....

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Corina e foarte frumoasa!Spor la munca!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce materiale frumoase ai gasit!Si ai facut modele diferite de bicolore!Felicitari!

    RăspundețiȘtergere