Welcome

Bine ati venit!

Ma bucur foarte tare ca exista aceasta modalitate de comunicare si ca pot prin ea sa va impartasesc cate ceva din pasiunile mele.Recunosc ca am inceput cu crosetatul, la indemnul unei bune prietene, am trecut la margele, iar de curand am descoperit qulling-ul, tehnica servetelului si sospeso transparente.

Toate trei tehnicile imi plac foarte mult si au rezultate vizibile mult mai rapide decat crosetatul, sunt mult mai spectaculoase si variate.

Sper ca toate lucrarile mele sa va incante privirea si de ce nu, chiar sa comandati si cumparati aceste articole.



marți, 10 mai 2011

Patchwork



Buna,

Nu am mai postat de ceva vreme din cauza ca ceea ce fac acum imi ia mai mult timp.
Intre timp in curte la mine au inflorit ceva floricele, chiar daca vreme nu a fost prea prietenoasa cu ele.
 Aceasta este o floare de gentiana, superba, care toata iarna a stat in magazie si o mai uda sotul meu, din cand in cand de cate ori mai avea treaba pe acolo.E adevarat ca a fost destul de cald acolo deoarece e centrala termica in acea incapere.
Nu am crezut ca o sa reziste peste iarna.












Floarea aceasta, am primit-o anul trecut de la o prietena a mea care isi construieste o casa la Cornu si care mi-a spus ca i-a crescut o multime pe langa gard.Nu stiu cum se numeste,dar stiu ca a stat toata iarna afara in ghiveci.Ieri cand am pozat-o era dupa ploaie.
Imi plac toate florile care fac flori, nu care au doar frunze verzi!!!








Si acum sa va povestesc despre ce am mai lucrat in ultima vreme.
Am pornit de la palariutele pe care le-am crosetat si am reusit sa strang cativa banuti pe ele.Cu banutii stransi mi-am propus sa-mi cumpar o masina de cusut care sa ma ajute sa-mi pun captuseala la gentile pe care le-am lucrat.dar nu am vrut orice fel de masina de cusut asa ca am mai pus ceva banuti peste( destul de multi) si am achizitionat o masina de cusut si brodat Brother IN Novis 30 care e o bijuterie de masina.
Cand am vazut ce poate sa faca, m-am gandit ca as putea face Patchwork asa ca am inceput sa caut si sa ma documentez cam de ce ustensile am nevoie si care ar fi primii pasi.Am gasit un site care m-a ajutat foarte mult si care are de toate:kreativshop.ro
De aici mi-am comandat materialele si ustensilele necesare si iata ce a iesit:
 Fata de perna
Pilota

Set de pat
Recunosc ca nu e usor si ca pt. inceput am ales un model cat de cat usor.Baiatul meu cel mare s-a bucurat enorm de noua lui pilota.La cata experienta am in acest domeniu, cred ca a iesit destul de draguta.Acum am invatat ca iti trebuie multa rabdare si ca pasii pana la finalizarea produsului trebuie sa fie mai lenti.
Aseara am inceput o noua pilota,dar de data aceasta din patratele de 10/10cm.cred ca o sa-mi ia ceva mai mult timp, dar cu siguranta Maria(fetita mea) o sa fie super incantata.
Daca v-ati gandit vreodata sa va apucati de Patchwork va sfatuiesc sa nu mai stati pe ganduri.E superb si provocator.Va pune imaginatia la incercare.

Va pup.
PS: Revin in cateva zile cu pilota Mariei.

4 comentarii:

  1. Sunt superbe, cred si eu ca ii plac lui Alex.
    Floricica e caldarusa, am si eu in gradina, asa ca rezista afara peste iarna.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca incepatoare de la mine ai un 10 cu felicitari!
    Eu nu am fost in stare sa-mi fac macar o pilota....
    Iti doresc sa ai spor si o sa revin sa vad ce mai mesteresti.:)
    O zi buna iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari pentru curaj si realizare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoase sunt lucrurile facute de tine.Felicitari!
    Daca te intereseaza materiale ,te invit sa te uiti pe blogul meu: www.resturitextile.blogspot.com .
    Am acolo si bucati de bumbac 100%,neted ,uni,la preturi bune,calitate foarte buna pt patchwork.

    RăspundețiȘtergere